Voordelige ‘luxe kampeervakanties’ in mei bij AmfibieTreks op zonnig Sardinië!

AmfibieTreks organiseert voordelige all inclusive luxe kampeervakanties op het zonnige eiland Sardinië. Ga genieten van een heerlijk voorjaarszonnetje van 20 – 25 graden en laat je verwennen met een all inclusive formule en een gratis verblijf in een luxe suite, een op Afrikaanse stijl geïnspireerde tentbungalow op een groot houten terras met eigen douche, wastafel en toilet! Ideaal voor families en eenoudergezinnen, want tijdens de meivakanties organiseren we ook een gratis kidsclub en 13+ Adventure Club!

All inclusive bij AmfibieTreks betekent dat je tent of suite klaar staat, alle maaltijden worden verzorgd, je tijdens het dagelijkse happy hour gratis kunt ‘borrelen’, er de hele dag gratis gekoeld water is en dat je gratis gebruik kunt maken van diverse sport- en spelmaterialen, zoals kano’s, bodyboards en snorkelmateriaal.

Bovendien draait de zeil-en surfschool van AmfibieTreks, gelegen op het witte zandstrand in de baai van Santa Lucia dan ook al op volle toeren! Hier kun je terecht voor (catamaran)zeil- en surfcursussen.

Je boekt een vakantie bij AmfibieTreks al voor € 245,- per volwassenen en € 185,- Inclusief verblijf in een luxe suite (normaal € 210,- toeslag), volpension, gratis happy hour, beachbus naar de zandstranden van Santa Lucia en Capo Comino en enthousiaste Nederlandse begeleiding.

Tip: ryanair biedt goedkope vluchten vanaf Eindhoven en Weeze! Maar wees er snel bij, want de meivakantie wordt steeds populairder op Sardinië!!!

Meer info: surf naar www.amfibietreks.nl of bel: 070-7440887 of 070-7640731

Amfibietreks.nl