Top 10 elektrische auto’s in Nederland

Het milieu is een belangrijk onderwerp op het ogenblik, hoe we als mensheid het milieu kunnen verbeteren door onder anderen de uitstoot van CO2 een stuk te verminderen. Dit kunnen we als maatschappij bereiken door over te gaan op hybride/elektrische auto’s en door.

De overheid stimuleert de auto verkoop van deze nieuwe soort auto’s door middel van aantrekkelijke belasting regelingen en allerlei interessante campagnes . We hebben hier de top 10 meest verkochte elektrische auto’s, misschien zit u er zelf aan te denken om over te gaan op de auto van de toekomst? U kunt gemakkelijk van uw oude auto af door deze te koop te zetten op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, dan ontvangt u binnen 48 uur een bod van een sloopauto inkoop bedrijf. De dag van de sleuteloverdracht krijgt u contant uitbetaald door de dealer, zodat u kunt investeren in uw nieuwe elektrische bolide.

De top 10 meest verkochte elektrische auto’s

1-Opel Ampera

2-Toyota Pruis Plug-In Hybrid

3-Chevrolet Volt

4-Nissan Leaf

5-Peugeot Ion

6-Fisker Karma

7-Renault Fluenze

8-Citroen C-Zero

9-Smart Fortwo Electric Drive

10-Tesla roadster

Elektrische auto’s steeds meer trendy

Als mensen aan elektrische auto’s denken zien ze meestal een lelijke, lompe auto voor zich die bijna geen vermogen heeft. Tegenwoordig zijn de elektrische auto’s bijna niet te onderscheiden met normale auto’s, de autofabrikanten zorgen ervoor dat hun uiterlijk en design meegaat met de tijd en dat ze steeds meer aankunnen. Bovendien komen er steeds meer laad punten overal in Nederland. De auto verkoop bedrijven bieden vaak ook financiering mogelijkheden op dit soort auto’s, of zelfs inruil mogelijkheden voor uw 2de hands auto om de overstap een stuk makkelijker te maken voor de consument. Dit zorgt ervoor dat hybride/elektrische auto’s steeds meer worden verkocht, vooral in de lease sector.