SmartPhone ingebouwd in uw toekomstige auto

De ontwikkelingen op SmartPhone gebied gaan razendsnel, deze krijgen steeds meer mogelijkheden, Over een aantal jaren zal uw SmartPhone zelfs verbinding kunnen maken met uw auto.

Auto fabrikanten zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken de SmartPhone te integeren in de nieuwe bolides wat zal betekenen dat zowel handsfree sets als tomtom sets overbodig zullen raken, en de auto’s steeds luxer zullen worden. Het is tegenwoordig al mogelijk om een “auto verkopen” advertentie te plaatsen door middel van uw Smartphone, maar hoe gek zou het zijn als de SmartPhone onderdeel wordt van uw auto op zich?

Hoe de SmartPhone uw auto zal beinvloeden

De volledige integratie en uitwisseling van muziek bestanden en navigatiesystemen tussen voertuig en SmartPhone krijgt een universele verbinding die bekend is van laptop en PC en lijkt op de welbekende USB stekker maar dan voor auto’s. Ook de steeds krachtiger wordende tablet computer zal aan het rijtje van apparaten worden toegevoegd die met uw auto kan communiceren. Via programma’s geinstalleerd op uw SmartPhone of Tablet, zal er allerhande nuttige informatie te raadplegen zijn met betrekking tot de status van de motor, vloeistofniveaus van verschillende aanwezige systemen, en de onderhoud periodes voor dit alles wordt dan ook meteen keurig bijgehouden. Indien er dan onderhoud nodig is, kan er direct gezocht worden naar de dichtstbijzijnde garage, die natuurlijk ook het voordeligst is. Dit zou een revolutionaire ontwikkeling zijn voor auto bestuurders, als het zover is zullen er veel 2de hands auto’s worden verkocht door mensen die graag over willen gaan op deze nieuwe manier van rijden.

Uw auto verkopen om over te gaan op de moderne auto’s

Als het zover is willen een groot gedeelte van de mensen hun auto verkopen aan auto verkoop site op korte termijn, om op te vallen tussen de massa is het niet echt handig om een standaard “2de hands auto verkopen” advertentie op een willekeurige site te plaatsen, dat zal niet voldoende effect hebben en erg weinig opleveren. De snelste manier om uw auto te verkopen is om deze aan te melden op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, dan krijgt u binnen 48 uur een bod van een erkende auto inkoop bedrijf bij u in de buurt die contant betaald voor uw oude auto.