Hulp bij nationaal of internationaal verhuizen

Verhuizen kan zowel particulier als zakelijk flink wat voeten in aarde hebben. Het verhuizen van al uw hebben en houden is niet alleen veel werk, het zal ook bedachtzaam moeten geschieden. Uw inboedel dient zo snel mogelijk en zo veilig mogelijk van het oude pand naar het nieuwe pand te worden verhuist. Wanneer u nationaal of internationaal gaat verhuizen dan kunt u de hulp van verhuisbedrijf Anthonissen Movers inschakelen. Samen met Anthonissen Movers coördineert u uw verhuizing en maakt u de nodige afspraken, maar wilt u of kunt u niet direct verhuizen? Dan kunt u uw eigendommen ook veilig opslaan in één van de meubelboxen.

Gaat u verhuizen?

Wanneer u gaat verhuizen naar een andere stad in het binnenland of buitenland, waar dan ook in Europa, kunnen wij u helpen. Sinds 1923 is Anthonissen Movers een gerenommeerd verhuisbedrijf, gevestigd in Antwerpen. Verhuizingen worden al vier generaties lang door het bedrijf verzorgd en bij iedere verhuizing wordt de beste prijs/ kwaliteit verhouding gehanteerd. Verhuizingen van groot tot klein, vanaf iedere verdieping en zelfs naar het buitenland.

 

Wanneer u naar het buitenland verhuist met uw bedrijf of privé verhuist kunt u de nodige hulp wel gebruiken. Verhuizen is een spannende belevenis en om ervoor te zorgen dat alle papieren en voorbereidingen op orde zijn heeft u behoefte aan overzicht en rust. Anthonissen wil graag uw partner in verhuizen zijn en wil er graag alles aan doen om u met een gerust hart te laten vertrekken naar uw nieuwe plaats van bestemming. Met de goed onderhouden contacten van Anthonissen kunt u ook in het buitenland zonder zorgen aan uw verhuizing beginnen.

Tips

Als u gaat verhuizen dan zijn er een aantal punten waar u op dient te letten. Hieronder geven we u wat tips zodat u niets vergeet!

 

  • Begin op tijd met inpakken door bijvoorbeeld iedere dag een aantal dozen in te pakken. U zou ook een tijdelijke opslagruimte kunnen huren om daar uw spullen op te slaan.
  • Pak iedere kamer in aparte dozen in. Werk eventueel met verschillende kleuren dozen of met labels. Zo heeft u altijd alles bij elkaar en kunt u gemakkelijker wat terugvinden.
  • Zorg ervoor dat u verhuisdozen heeft met een stevige bodem.
  • Vervoer kostbare spullen afzonderlijk, bijvoorbeeld in uw personenauto of in uw handbagage.
  • Gebruik voor het vervoeren van kopjes en glazen verhuisdozen met vakverdeling. Hierdoor verschuiven de kopjes en glazen niet tijdens het verhuizen. Als alternatief kunt u de kopjes en glazen in oud papier wikkelen.

 

Met bovenstaande tips kunt u het verhuizen een stuk soepeler laten verlopen. Bovendien heeft u uw nieuwe woning of kantoor ook binnen no-time opnieuw ingericht. Overzicht en systematisch te werk gaan zorgt voor minder stress en meer efficiëntie.

 

Wilt u meer informatie over de diensten van Anthonissen Movers? Dan kunt u natuurlijk even vrijblijvend contact opnemen. Kijk voor meer informatie op de website, www.anthonissen-movers.com.