De grens bereikt

Denken in mogelijkheden is niet altijd even gemakkelijk. Een loopbaancoach kan je helpen je denken te veranderen en je aanleren hoe je gaat denken in mogelijkheden en kansen. Je bent niet meer gelukkig op je werk en je ziet het niet meer zitten. Je wilt zaken veranderen of aanpakken maar je weet absoluut niet hoe je dit moet doen. Loopbaanbegeleiding helpt je om stil te staan bij mogelijkheden bij je huidige baan of om ander werk te zoeken. Het is vaak goed om een gesprek met je coach aan te gaan, omdat een onafhankelijk persoon iemand van gedachten kan doen wisselen. Bij loopbaanbegeleiding zal je een spiegel worden voorgehouden die kritische vragen stelt.

Tijdens het kennismakingstraject zullen er vragen worden gesteld om jou zaak helder te krijgen. De coach zal jou een voorstel doen van begeleiding en er zal een offerte worden opgemaakt. In het traject zullen er doelstellingen vastgezet worden en zal er aandacht gespendeerd worden aan kwaliteiten, loopbaanwensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Jou denken zal in een vicieuze cirkel belanden en de gedachten blijven rondmalen in je hoofd. Negatieve gedachtegangen kunnen leiden tot negatieve emoties en gedrag. Een negatieve gedachtegang maakt je leven moeilijker en gecompliceerder. Ik als coach leer je om die gedachten te herkennen en je vervolgens af te vragen wat je er mee moet doen. Ik leer je omgaan met angsten en pijnen wardoor je sterker wordt. Voor jezelf zorgen is het allerbelangrijkste voor jou weg naar geluk en succes. Succesvol geloven is geweldig als je er zelf in gelooft. Alle negatieve gedachten zijn verspilde energie en houden je af van jou doelen. Lees meer op mijn blog ‘Stop met teveel nadenkenTrek je grens‘.