Olloclip-lensadapter voor iPod Touch 5G nu verkrijgbaar

De producten van Apple, de iPhone en de iPod, dienen niet alleen als mobiel of muziekspeler. Een belangrijke functie van de gadgets is de camera. Deze wordt vaak gebruikt en is niet weg te denken. De kwaliteit van de foto’s is goed genoeg om ze te posten op social media of blogs. Een digitale compactcamera is niet meer nodig. Nadeel aan de iPhone en iPod: je zit vast aan één lens. Oplossing is de Olloclip lens. Een nieuwe toevoeging aan de vele iPhone onderdelen.

De Olloclip

Het probleem met de camera van de iPhone en iPod is dat het in bezet is van slechts één lens. Dit zorgt voor een beperking van de mogelijkheden van foto’s maken. De Olloclip lens is een oplossing op het probleem. Het idee is simpel: een nieuwe lens om de oude lens, wat ervoor zorgt dat de mogelijkheden van het maken van foto’s uitgebreid wordt. De nieuwe lens, de Olloclip, is er in verschillende varianten. Zo is er een groothoek-, een ‘fisheye’- en een macro-lens. Deze lenzen kunnen gemakkelijk over de camera van de iPhone of iPod geschoven worden. Deze gadget is een must wanneer je van plan bent serieuzer foto’s te maken met je telefoon.

Beschikbaar voor iPod

De Olloclip is er niet alleen voor je telefoon. De fabrikant heeft iPod hoesjes ontwikkeld welke ervoor zorgen dat de Olloclip ook op de iPod Touch bevestigd kan worden. Het is een hoesje welke je over de hoek van de iPod kan schuiven. Op deze adapter kun je de Olloclip lenzen bevestigen. De adapter is al beschikbaar voor de iPod Touch 4G en is nu ook beschikbaar voor de iPod Touch 5G.

In de winkel

Olloclip lenzen zijn er voor de iPhone 4/4S en 5. Ze zijn te bestellen voor $69,99 in de webshop van fabrikant Olloclip. De adapters welke ervoor zorgen dat de lenzen op de iPod Touch bevestigd kunnen worden zijn in dezelfde webshop te koop. Deze zijn beschikbaar voor de iPod Touch 4G en 5G voor een prijs van $9,99.