Je auto verkopen via een makelaar aan “ikwilvanmijnautoaf.be”

Steeds minder mensen gaan zelf hun auto verkopen. Uiteindelijk kom je terecht  in een specifieke branche en de kans dat je om de tuin geleid wordt is dan niet gering.Via de wagen verkopen site “ikwilvanmijnautoaf.be”  kan je vlot je auto verkopen zonder er zelf onkosten of werk aan te hebben.

 

De werkwijze van de wagen verkoop site “ikwilvanmijnautoaf.be” is zo geniaal als eenvoudig. Jij biedt je auto aan, waarbij je zoveel mogelijk gegevens bezorgt. Professionele onderhandelaars gaan voor jou op zoek in hun databank van duizenden geïnteresseerde handelaars, zij onderhandelen over de prijs en binnen de 24 uren krijg je het hoogste bod doorgestuurd. Dat deze werkwijze een succesformule is, bewijzen de volgende cijfers. Momenteel zijn er meer dan 1400 wagens die op deze manier verhandeld worden. Het aanbod varieert van dag tot dag. Of wat dacht je van volgend cijfer: in totaal werden er door de occasion verkopen site “ikwilvanmijnautoaf.be” reeds meer dan 700.000 auto’s succesvol verhandeld.

 

Alle soorten wagens verkopen

 

De reden waarom meer en meer mensen voor deze formule kiezen is nogal duidelijk. Uiteindelijk heb je zelf omzeggens niets van werk aan de verkoop van je auto. Daarenboven moet jij als verkoper niets betalen, aangezien deze werkwijze betaald wordt door de duizenden handelaars die lidgeld betalen. Dat houdt meteen ook in dat zij heel wat interesse hebben om dagelijks op de hoogte te blijven van wat er aan auto’s verkocht wordt. Bovendien is het voor de mensen van de occasion verkoop site “ikwilvanmijnautoaf.be” geen probleem om welke auto ook verkocht te krijgen. Bij het aanbod zijn zowel auto’s te vinden die bijvoorbeeld meer dan 300.000 km op de teller hebben als auto’s die amper 20.000 km gereden hebben.

 

Wagen zonder keuring verkopen aan autoverkoop site “ikwilvanmijnautoaf.be”

 

Verder is het ook een groot voordeel (en een gemak) dat je met je auto niet eens naar een keuring moet gaan, aangezien de auto verkocht wordt aan een handelaar. Sommige mensen opperen terecht dat de auto verkopen aan een handelaar minder opbrengt dan wanneer je die aan een particulier verkoopt. Dat klopt inderdaad, maar anderzijds moet men zich er toch van bewust zijn dat de mensen die over jouw auto onderhandelen professionals zijn die maar al te goed op de hoogte zijn van de waarde van je auto. Het bod dat je krijgt is dus zeker realistisch. Als particulier gaat men vaak meer vragen, maar blijft men soms weken lang met een auto te koop staan, wat hier niet het geval is.