Dealerdirect sprankelend aanwezig op de autovakbeurs in Gorinchem

Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 februari 2013 is Gorinchem het toneel voor de Auto Professioneel en Schadeherstel vakbeurs. Deze vakbeurs wordt door de autobranche als hoogtepunt gezien als het gaat om in aanraking komen met nieuwe ontwikkelingen in de autobranche. Het team van Dealerdirect, bekend van onder andere de autoinkoop website ikwilvanmijnautoaf.nl, zal dit jaar sprankelend van de partij zijn om haar autoinkoop platform onder de aandacht te brengen.

 

Met een professionele stand zal het team van Dealerdirect een doorlopende presentatie geven waarin alle producten en diensten voor autobedrijven de revue zullen passeren. Er zal uitleg worden gegeven over met name de mogelijkheden van autobedrijven om het rendement op de handel in gebruikte auto’s naar een hoger niveau te tillen.

Werkwijze Dealerdirect

Ongetwijfeld zullen er weer veel autobedrijven een bezoek brengen aan deze populaire vakbeurs. Een verzamelplek voor alles en iedereen die wat met autoinkoop te maken heeft is de stand van Dealerdirect BV uit Enschede. Elk autobedrijf dat interesse heeft in de dienstverlening wordt uitleg gegeven over de manier van werken, het bieden op auto’s, de afhandeling en nazorg komen stuk voor stuk onder de aandacht. Met gemiddeld 1.200 gebruikte auto’s in de dagelijkse online autoveiling is het voor ieder autobedrijf mogelijk interessante handel aan te kopen. Tijdens de vakbeurs is het aanmelden door nieuwe autoinkopers geheel gratis.

Auto verkopen

Uiteraard zal het team van ikwilvanmijnautoaf.nl uitleg geven aan diegene die geen auto wil inkopen maar juist op een veilige en snelle manier de huidige auto willen verkopen en dat kan geheel kosteloos! In 2012 heeft ikwilvanmijnautoaf.nl voor meer dan 21.000 eigenaren zonder kosten een koper gevonden voor hun voertuig. De dienstverlening van Dealerdirect  omvat niet alleen de verkoop van personenauto’s, ook bestelauto’s, vrachtwagens, motoren, caravans en scooters kunnen via de verschillende websites worden aangeboden.

 

Gezellige sfeer

In Gorinchem gaat Dealerdirect er weer een grote happening van maken. Veel van de al aangesloten dealers bezoeken in de regel de stand wat de gezellige sfeer ten goede komt. Het feit dat bij het bezoek de catering, zowel qua eten als drinken, bij de Evenementenhal Gorinchem altijd top is geregeld zal daar zeker aan bijdragen.

 

Informatief en sprankelend

Door de verschillende demonstraties, presentaties en lezingen van alle verschillende deelnemers aan de Automotive Vakbeurs en Dealerdirect zal deze vakbeurs zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Omdat de Autovak RAI dit jaar is komen te vervallen trekken de standhouders alles uit de kast. Zo zal bijvoorbeeld ook Huub Rothengatter, bekend als Formule 1-coureur in de jaren tachtig, op de beurs Auto Professioneel & Schadeherstel te Gorinchem alles vertellen over zijn rol als aanjager van elektrisch autorijden. Op gemoedelijke wijze zal er veel interessante informatie worden verstrekt over alles wat te maken heeft met de autobranche. Mis het niet!

 

Data en tijden

Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 februari bent u welkom van 15:00 uur tot 22:00 uur. De Evenementenhal Gorinchem, waar de Automotive Vakbeurs wordt gehouden, bevindt zich aan de Franklinweg 2, 4207 HZ te Gorichem. Via deze link vraagt u de gratis toegangsbewijzen aan.

http://secure3.evenementenhal.nl/evhbeurzen/inschrijf.aspx?EventId=256