iPhone hoesjes als superheld

Tegenwoordig worden de gekste accessoires voor de iPhone bedacht. Liefhebbers kunnen hun geluk niet op bij de CES technologiebeurs, welke plaats heeft gevonden in Las Vegas. Voor de echte iPhone fans die meer willen dan een gewone case zijn er iPhone hoesjes als superheld ontwikkeld.

Chara Cases

De Chara Cases, bedacht door fabrikant HuckleBerry, zijn in eerste instantie iPhone hoesjes die je telefoon beschermen tegen krassen en klappen bij het vallen of stoten van het apparaat. Maar hier blijft het niet bij, een Chara Case verandert namelijk je iPhone in een heus actiefiguur.
Superman en Batman zijn onder andere twee superhelden die de achterkant van je telefoon gaan sieren en beschermen. Het valt niet eens op dat er onder deze twee figuren een iPhone schuilt, doordat de rechthoekige onderkant wordt gebruikt als cape.

Verdere ontwikkeling

Op dit moment heeft HuckleBerry de helden en schurken uit de Marvel- en DC strips uitgewerkt tot een case. Het bedrijf heeft laten weten dat ze het niet alleen bij deze superhelden laten. Personages van Pixar, Disney, The Muppets en de film Despicable Me zullen volgens de case-fabrikant in de loop van dit jaar verschijnen op de markt. .

Verkrijgbaarheid

De cases worden binnenkort in de winkel verkocht, de exacte datum is nog niet aangegeven. De prijs is al wel gegeven: $34,95 per case. Of de hoesjes in de Nederlandse webshops worden aangeboden is nog niet bekend. De cases zijn beschikbaar gemaakt voor de iPhone 4(S), iPhone 5 en de iPod touch.