Docksysteem/Laadsysteem herstel service

Werkt je docksysteem/laadsysteem niet meer en ben je opzoek naar een technieker die deze voor je kan herstellen? Dan ben je opzoek naar ROMASS Business. We zijn de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types docksystemen en industriepoorten. We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met een storing aan je docksysteem. Indien nodig vertrekken we direct naar je toe.

Docksysteem reparatie service

Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen docksysteem. Dankzij de juiste kennis en materialen kunnen onze techniekers de meeste storingen aan een docksysteem direct ter plaatse oplossen. Of het nu gaat om een hek die niet meer open of dicht gaat of een motor die kapot is. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor kapotte of versleten onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze zo snel mogelijk. Wanneer het bestelde onderdeel is geleverd, sturen we een technieker om het missende onderdeel te plaatsen. Door onze snelle service heb je zo min mogelijk overlast van een kapotte docksysteem en komen je bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Storing aanmelden

Wanneer je defecte docksysteem hebt, kan je online een storing aanmelden of contact met ons opnemen. Online vind je een aanmeldingsformulier die je moet invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen om je docksysteem te herstellen. Een van onze vakkundige techniekers komt op de afgesproken datum en tijdstip naar je toe voor de herstelling. Na afloop van de herstelling ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

ROMASS Business beschikt over een een groot netwerk van service techniekers die woonachtig zijn in heel België. Dankzij ons grote netwerk van service techniekers, zijn we werkzaam in heel België en zijn we altijd snel op locatie. Of het nu gaat om een docksysteem service herstelling Antwerpen, Brussel, Brugge, Leuven, Gent of Limburg. Voor onze techniekers is dit geen probleem. We komen zo snel mogelijk naar je toe, zodat je zo min mogelijk overlast hebt van een kapotte docksysteem.

Voor meer informatie over onze diensten kan je terecht op onze website of contact met ons opnemen.