Opslagruimte in Maastricht voor uw gemak

Een opslagruimte zoeken in Maastricht en omstreken is heel gemakkelijk. Zo hoeft u niet tijdens uw al te drukke verhuizing uren het internet af te speuren naar een goede en gemakkelijke opslagruimte. De opslagruimte in Maastricht hanteert een van de gemakkelijkste opslagruimtes. Zo werken ze bij de opslagruimte in Maastricht met zogenaamde Opslagbox. Dat zijn mobiele opslagboxen waar welgeteld 96 dozen inpassen. Het mooiste van ons systeem is dat de mobiele opslagboxen bij u thuis afgeleverd worden. Eerst kunt u van te voren met onze verhuisdozen rustig uw spullen inpakken. De verhuisdozen zijn 48 cm x 32 cm x 36 cm en hebben een draagkracht van 100 kg. Daar past dus nog best wel het een en ander in. Vervolgens wanneer de Opslagruimte bij u wordt geleverd, kunt u de box inruimen met uw verhuisdozen. De Opslagruimte wordt bij u binnen neergezet, hij past namelijk door elke voordeur. Zo hoeft u niet heen en weer te sjouwen met al uw verhuisdozen. Als laatste wordt hij dan weer gedropt in de opslagruimte in Maastricht.

Hoe regelt u een Opslagruimte opslagbox?

Het is super simpel. De eerste stap is naar onze site gaan. Vervolgens kijkt u wat uw wensen zijn en hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Wanneer u dat eenmaal beslist hebt kunt u uw aantal gewenste boxen eenvoudig reserveren. Bij de aanbetaling betaalt u slechts voor de eerste maand huur via iDeal. U geeft dan ook direct aan wanneer u de Opslagruimte wilt laten bezorgen en op uw aangegeven dag en tijd. Wanneer uw Opslagruimte wordt aangeleverd, wordt deze ingeruimd samen met de desbetreffende buschauffeur. Wanneer de Opslagruimte is ingeladen wordt deze veilig naar de opslagruimte in Maastricht gebracht. En wanneer u uw Opslagruimte weer nodig heeft geeft u een seintje en wordt deze direct uit de opslagruimte in Maastricht gehaald. Zo heeft u altijd beschikking tot uw Opslagruimte.