Garagedeur maken? Zo doe je dat!

Een eigen garage, dat is de droom van veel huiseigenaren. Nooit meer op zoek naar een parkeerplaats, eindelijk een plek om de auto veilig en droog te stallen. Maar wist je dat het merendeel van de garages in Nederland niet gebruikt wordt om een auto in te zetten? Waar je jouw garage ook voor gebruikt, als de garagedeur niet goed functioneert is dat een probleem. Je kunt niet meer bij je spullen en dat wil je zo snel mogelijk verholpen hebben natuurlijk.

garagedeur maken

Dan heb je meerdere opties, zo kun je zelf aan de slag gaan, je kunt die ene handige neef bellen of je kiest ervoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. ROMASS is zo’n gespecialiseerd deurenreparatiebedrijf. Zij hebben ervaren monteurs in dienst, die snel ter plaatse zijn om je garagedeur te herstellen.

Door heel Nederland

Omdat ROMASS meerdere monteurs door heel Nederland in dienst heeft, is er altijd één bij jou in de buurt. Of je nu in Limburg woont, in Groningen of in Zuid-Holland. Onze planning zorgt ervoor dat de dichtstbijzijnde deurenmonteur snel bij jou langs kan komen om je deur te repareren.

Niet alleen garagedeuren

Wij kunnen alle merken en types garagedeuren voor je repareren en onderhouden, maar dat is niet alles. Onze monteurs hebben ook verstand van elektrisch bedienbare rolluiken en schuifhekken. Ook daarvoor geldt, dat wij onderdelen kunnen leveren en storingen kunnen verhelpen voor alle soorten en maten luiken en hekken.

In het geval van een storing, bel je naar ROMASS of je vult het online afspraakformulier in en je wordt snel en vakkundig verder geholpen. Kijk voor meer informatie op onze website.