Bier aanbieding Albert Heijn

Er was vorige week een bier aanbieding bij de Albert Heijn en toen ik bij de AH stond om deze te kopen bedacht ik me opeens, want toen realiseerde ik me dat een vriend me verteld had over bier in de aanbieding. Oftewel BierInDeAanbieding.nl een website met alle bier aanbiedingen van supermarkten, slijterijen en groothandel. Dus ik nog snel even kijken op mijn telefoon of er ergens anders een betere Grolsch aanbieding was. En ja dat was er en nog bij een winkel in de buurt ook. Toen ben ik 100 meter doorgelopen en mijn kratten bier voor 1,50 euro goedkoper per krat gekocht bij de Jumbo.

Bier aanbieding Jumbo

Er was een bier aanbieding van de Jumbo van Grolsch voor 8,99 euro per krat. En dan maakt het niet uit of je de krat met 45 cl flessen neemt of de krat met 30 cl flessen. Ik vond het leuk om een keer voor de beugel flessen te gaan van 45 cl, want het was voor me verjaardag en dan is het leuk om een aparte fles te hebben. Weer een gespreksonderwerp erbij en het plopt zo lekker als je hem open maakt. De verjaardag was geslaagd dankzij de plop flessen van Grolsch en natuurlijk bier in de aanbieding die me hielp me het zoeken naar de goedkoopste krat Grolsch.

Bier aanbiedingen volgende week

Wil je weten welk bier in de aanbieding er volgende week is. Kijk dan maandagochtend vanaf ongeveer 10 uur op de website voor een compleet overzicht van de bier aanbiedingen van die week. Zo kan je elke week kijken om op de hoogte te blijven van de beste bier aanbiedingen. Per krat bespaar je al snel 5 euro en dan heb ik het niet eens over de top aanbiedingen bier. Pak ook die korting en profiteer ook van 5 euro per krat, zeker met verjaardagen en feestjes een aanrader. Je weet binnen een minuut waar je moet zijn voor goedkoop bier.