Taxi Zaltbommel

Taxi Zaltbommel

Taxi Zaltbommel medewerkers behoren tot de beste taxichauffeurs in Zaltbommel. Iedere chauffeur heeft bij ons een opleiding behaalt en moet deze in de praktijk toonen. Daarom hebben wij een duidelijke motto Afspraak is Afspraal samen gesteld waarop wij onze medewerkers attenderen.

Vakkundig
Onze Taxi Zaltbommel zien service als hun vak en zijn daar goed in.

Enthousiast
Onze taxichauffeurs hebben plezier in hun werk en willen dit aan u duidelijk maken.

Integer
U moet onze medewerkers kunnen vertrouwen. Daarom dienen zij altijd een verklaring van goed gedrag te overleggen.

Lerend
Onze Taxicentrale Zaltbommel chauffeurs moeten open staan voor kritiek. Deze opbouwende kritiek kunnen zij omzetten naar betere resultaten.

Het beste is om één ding heel erg goed te doen.

Wij richten ons op Taxi Service vanuit Zaltbommel voor particulier en zakelijk taxivervoer. Waarom? Omdat we dit graag doen. Zo worden onze mensen geselecteerd en getraind om het zakelijk taxivervoer in Zaltbommel optimaal te bedienen. Dit houdt in dat er met onze medewerkers direct afspraken gemaakt kunnen worden en zij zelfstandig kunnen werken.

Taxivervoer Zaltbommel Station werkt met medewerkers die zelfbewust, trouw en zelfstandig zijn. Hierdoor hebben onze medewerkers minder sturing nodig. De zelfstandigheid geeft de medewerkers het gevoel verantwoording te dragen voor de klant. Dit zorgt ervoor dat de klant meer zaken rechtstreeks met de medewerker kan afhandelen. Hierdoor kunnen wij binnen Schoonmaakunie zonder kostbare tussenlagen werken.