Primark is van alle markten thuis

Primark is een van oorsprong Iers concern met wereldwijd meer dan 330 vestigingen in landen als Spanje, De Verenigde Staten en Duitsland. In Nederland heeft Primark ook diverse vestigingen zoals in Almere, Arnhem, Eindhoven en Hoofddorp. Bij Primark vind je budgetkleding van eenvoudige makelij en stoffen. Daarnaast verkoopt Primark bij diverse vestigingen naast kleding ook woondecoratie, beautyspullen en snoep. Bij Primark is er kleding te vinden voor meisjes en dames maar ook voor heren en jongens. En ook voor babykleding voor jouw pasgeboren kind kun je bij Primark terecht. Verder heeft Primark ook sportkleding in de aanbieding. Uit talloze merken als Rebel, Young Dimension en Atmosphere kun je jouw keuze maken als je winkelt bij Primark.

Laat Primark kleding of de folder thuis bezorgen

Ook in België zoals in Luik, Brussel, Gent of Hasselt heeft Primark vestigingen. Als je toevallig in het buitenland verkeert, kan het dus zomaar zijn dat je een Primark winkel tegen komt. Op www.primarkonlineshop.eu vind je meer informatie over de verschillende vestigingen binnen de Europese Unie. Ook kun je via deze site de Primark folder bestellen en thuis laten bezorgen. De kleding webshop van Primark is volop in de maak en winkelen bij Primark was nog nooit zo eenvoudig via het internet. Je hoeft in de toekomende tijd dus niet meer per se naar de stad om een bezoekje te brengen aan de Primark outlet. Thuis vanachter de computer scroll je door het assortiment van Primark en laat je de producten die je wenst eenvoudigweg thuis bezorgen.