Volg een TMap training en spijker uw kennis bij

Het doel van een Tmap training is om deelnemers van deze training gereed te maken voor een speciaal test examen. Bij dit examen worden de onderwerpen behandeld die zijn aangesneden tijdens de Tmap training, waarbij de eisen van het examen zoveel mogelijk aansluiten bij de geleerde stof.

Een Tmap training is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Je dient wel enige kennis te hebben van testen en we raden daarom ook aan om alleen deel te nemen als je een (beginnende) professionele tester bent, die minimaal een half jaar ervaring heeft in het vak. Ook kan de Tmap training uitermate geschikt zijn voor mensen die dagelijks bezig zijn met het testen van software, die meer structuur in hun werk willen krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat onze Tmap training tot goede resultaten leidt. Organisaties en opdrachtgevers hebben zo betere testers in huis, wat uiteindelijk zorgt voor een snellere en effici├źntere aanpak van het testen.

Onze Tmap training is daarnaast ook geschikt voor ontwikkelaars en beheerders van informatiesystemen en andere softwareproducten. We raden wel aan om een brede algemene kennis te hebben van systeemontwikkeling en zeker een half jaar tot een jaar ervaring te hebben op het gebied van testen, om zo goed voorbereid deel te nemen aan de Tmap training.