iPhone 6 herstellen

iPhone 6 herstellen

Je kent het wel… Je laat net je iPhone 6 vallen op de harde plavuizen in de badkamer en nu ben je met spoed op zoek naar een professioneel bedrijf om je iPhone 6 te herstellen. Ik kan je vertellen dat ik een bedrijf weet die als beste uit de test is gekomen bij Testaankoop in 2016. Je vind ze onder de naam: De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Antwerpen – Deurne. Ik ben hier namelijk ook terecht gekomen nadat ik mijn iPhone 6 tijdens het fietsen uit mijn handen liet vallen. Ik had ze gevonden tijdens mijn korte zoektocht in Google onder ”iPhone 6 reparatie Antwerpen”. Eenmaal aangekomen nadat ik een afspraak had gemaakt, mocht ik meekijken terwijl zij mijn iPhone 6 herstelling aan het uitvoeren waren.

iPhone 6 herstellingen met 1 jaar garantie!

Tijdens het herstellen van mijn iPhone 6 vertelde de monteur mij dat ik 1 jaar garantie zou krijgen op mijn iPhone reparatie. Hier was ik wel heel blij mee, aangezien ik op de websites van andere herstel bedrijven las dat ik maar 3 of 6 maanden garantie zou krijgen. Nou dan moeten ze hier toch echt wel originele onderdelen gebruiken! Ik mag meekijken, en alles word duidelijk uitgelegd. Ik vind het heel leuk om te zien hoe mijn iPhone 6 hersteld word. Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel kom ik zeker nog eens terug! Aanrader!

iPhone 6 reparatie meekijken?

Bij elke De Telefoon en Computer Reparatie Winkel vestiging waar je zonder afspraak binnen loopt word je vrijwel meteen geholpen. Schuif gezellig aan bij de reparateur die aan de slag gaat met jouw iPhone 6 reparatie, kijk mee tijdens de reparatie, drink een kop koffie en vraag hem alles wat je altijd al wilde weten over de iPhone. We weten zeker dat je een stuk wijzer ons pand verlaat. Natuurlijk mét je toestel die weer als nieuw is, maar ook met 1 jaar garantie op deze reparatie. Goed om te weten is dat we in geval van vervanging altijd gebruik maken van de beste kwaliteit onderdelen voor je toestel.