Houtconstructie op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende houtconstructies voor meerdere houten bouwwerken. Hieronder hebben we weer verschillende constructies die hieronder vallen. We zullen kort uitleggen wat de verschillen hiertussen zijn en waar je voor kunt kiezen.

Als eerste heb je een sporenkap constructie. Dit is een houtconstructie, waarbij de houten balken van de nok tot op de dakvoet. Het gewicht wordt hierbij verdeeld over de vloer of op muurplaten. Het voordeel hiervan is dat eventueel regenwater makkelijker kan worden afgevoerd. Deze houtconstructie is erg populair bij het realiseren van een houten bijgebouw.

Je kun ook kiezen om een dak van houtconstructie te laten maken. Hout is zeer effectief als bouwmateriaal, omdat het erg flexibel is en je er erg veel mee kan. Bij het realiseren van een mooie houten dakconstructie wordt het ontwerp eerst op 3D uitgebracht, zodat u een goed beeld heeft van de uitkomst.

Als u een houtconstructie wilt laten plaatsen, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer op de website. Ook kunt u een aanvraag doen via onze internetpagina, zodat wij zo snel mogelijk voor u aan de gang kunnen. Voor eventuele vragen of meer informatie staan wij u natuurlijk altijd graag te woord.