De AED cursussen zijn niet aan te slepen!

Een enkele maal nemen wij waar dat mensen vraagtekens hebben of het meedoen aan een AED cursus of een leergang van reanimatie wel wordt gedekt. Ons team is in staat alhier antwoord te geven, omdat wij al jaren ervaring hebben met cursussen geven. Allicht staan wij u graag te woord zodat u op de hoogte bent van de mogelijkheden. In het verleden werd wel eens voorgehouden dat reanimatiecursussen altijd vergoed werden door zorgverzekeraars.

Schrijf u in voor de eerstvolgende AED cursus!

Intussen is dat niet telkens de gebeurtenis en komen zij thuis van een koude kermis. Ga daarom in gesprek met een begeleider die u precies op de hoogte brengt van de kosten en de mogelijkheden. De komende tijd besteden wij extra aandacht aan de cursisten die niet alle kosten uit eigen zak kunnen ophoesten wanneer ze een cursus willen volgen. In een tabel op de website van de opleider vindt u een speciaal voor u samengestelde pagina zodat u alle koten kunt inzien. Wij weten dat het goed is om van te voren op de hoogte te zijn van de kosten voordat u van start gaat aan zo’n leer. Meld u zich binnenkort aan voor een AED cursus? Dan wilt u vast meer te weten komen over de kosten. Wilt u meer informatie over het volgen van een AED cursus in uw omgeving, dan raden wij aan om even te bellen met de instructeur.