Balenpers van de fabrikant

Denkt u erover na om één van die professionele balenpersen aan te schaffen, dan raad ik u aan om in Haaksbergen te kijken naar een goede pers die past bij uw bedrijf. Hoe groot de balenpers moet zijn hangt af van de hoeveelheid afval die u produceert. En ook ligt het er nog aan of u papier, karton, blik of RVS als afval heeft. Want er zijn ook blikkenpersen of RVS persen in Haaksbergen en omgeving naar klanten gebracht. Wist u dat wanneer u een balenpers aanschaft bij de leverancier, u deze eigenlijk helemaal niet met een tussenpersoon of een extra kanaal koopt? Mocht er dan wat mis zijn met de balenpers, dan is het gelukkig zo dat u dan snel weer bij de fabrikant terecht kan. Zij hebben de pers namelijk ook gebouwd en hebben hier erg veel verstand van. Tegenwoordig zijn er vaak tussenwegen die men heeft voordat het product bij een defect naar de producent terug moet. Zij kunnen het wel maken, maar dan moet de consument eerst naar de webwinkel bellen waar zij het gekocht hebben. Het zou handig zijn als de lijntjes wat korter waren. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste service krijgt, dan raad ik u aan om één van die balenpersen rechtstreeks bij de fabrikant te kopen.