Beachflags

Op de website van beachflags kun je allerlei soorten en maten beachflags bestellen. Er zijn 8 verschillende modellen beschikbaar om uit te kiezen, daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een beachbanner of mega flag. Ieder model heeft zijn eigen charme en uitstraling. Ze zijn allen van hoge kwaliteit en op vele manieren inzetbaar.het model is meestal een persoonlijke keuze maar kan ook vanwege praktische overwegingen gekozen worden.Welk logo je erop zou willen plaatsen kan bepalend zijn voor het model dat je kiest. Zo is model Flying bijvoorbeeld heel geschikt voor ronde logo’s. Model Convex heeft geen losse hoeken, dit komt ten goede ana de levensduur van de vlag, doordat dit niet kan gaan klapperen in de wind. Ieder model heeft zo zijn eigen pluspunten en je kunt uiteraard op de website terecht met je vragen en als je advies zou willen. Afhankelijk van het model zijn er meerdere maten beschikbaar. Sommige zijn in 5 maten beschikbaar, maar enkelen ook in 4 maten. Een aantal modellen kunnen namelijk breder gemaakt worden, hierdoor bieden ze meer ruimte voor het logo en de tekst. Je kunt naast het formaat ook de windrichting, afwerking en type bedrukking bepalen. In totaal kan je uit we 432 verschillende vlaggen een keuze maken. Daarnaast kun je ook nog een draagstas, voetstuk of mast meebestellen als je dit zou willen. De keuze is heel ruim en dankzij een overzichtelijke weergave en duidelijke samenstelmodule kun je eenvoudig de vlag creeren en bestellen zoals jij dat wilt.