Butter, de legale Popcorn Time

Het maken van Popcorn Time is altijd een groot avontuur en er verwarring door ontwikkelaars en gebruikers zijn zowel over wat kon en niet kon worden gedaan met de App.

Aangezien wij verhuisd van github.com hebben we beseften dat maakte het veel moeilijker voor nieuwe ontwikkelaars om bij te dragen. We begrijpen ook dat de bijzonderheden van de App in het delen van hun kennis met ons te sommige mensen voorzichtiger kunnen maken, en jongen doen we houden van het delen!

Het is bijna een jaar dat we hebben met interne vertelt over hoe deze situatie, veel idee├źn werden gegooid rond verzachten geweest. Het is een gepassioneerde en emotionele debat, maar vandaag hebben we besloten om de Popcorn Time project opgesplitst in 2:

  1. Aan de ene kant popcorntime.io zal blijven exact dezelfde ervaring om onze geliefde gebruikers te leveren.
  2. Aan de andere kant de Butter team zal werken in een absoluut duidelijk juridisch kader om de beste technologie die we kunnen ontwikkelen.

Butter?

Dit nieuwe project, gehost op GitHub, is in principe uw geliefde Popcorn Time stipped beneden van de onderdelen die mensen op hun hoede maakte. Butter wordt gemaakt, zodat iedereen kan bijdragen aan de grote desktop en mobiele apps die het mogelijk maakt om films en shows streamen vanaf Bittorrent (en andere bronnen, maar daarover later meer) in een stijlvolle en eenvoudige manier.