AED cursus volgen

Wilt u graag een AED cursus volgen? Ons team staat voor u klaar om de belangrijke aspecten op het gebied van reanimatie en het gebruik van de AED te leren. Want het is heel belangrijk dat u weet hoe u mensenlevens moet redden. Naast AED cursussen voor volwassenen geven wij ook AED cursussen voor kinderen. Dit houdt niet in dat kinderen dit kunnen leren, maar dat u leert hoe u kinderen kunt reanimeren. Dat is vast helemaal niet fijn om over na te denken, maar het is wel van belang dat zoveel mogelijk mensen leren hoe zij een kind kunnen reanimeren. Misschien van een ander, of uw eigen kinderen, dat u weet hoe u dat moet doen.

AED cursus volgen?

AED cursus volgenEen AED cursus volgen doet u niet zomaar, maar wanneer u dat echt graag wilt leren. Dat is voor de instructeur heel erg leuk om mensen te leren reanimeren die dat echt graag willen. De cursus reanimatie en de cursus AED komen aardig overeen. Vaak worden de kosten voor een AED cursus volgen wel vergoed door de ziektekosten verzekering. Wij hebben hier een actueel overzicht voor samengesteld zodat u weet of uw ziektekostenverzekering de kosten dekt voor de AED cursus. Wij helpen u graag verder, zodat ook u weet hoe u kinderen of volwassenen moet reanimeren.