Geld verdienen met productiewerk

Productie en productiewerk zijn vrij algemene begrippen. Productie werk kan veel,omvatten, maar meestal als wij het hebben over productie denken we aan handwerk. Zoals knutselen, tekenen, schetsen, de mode en dergelijke. Maar het gaat echter veel verder de bovenstaande voorbeelden hadden enkel betrekking tot creativiteit. Dit is dan ook de iets fijnere kant van productiewerk. Echter heeft dit woord ook een hele negatieve betekenis. Productiewerk wordt vooral in de industrie sector als negatief beschouwt, hierin is dit heel zwaar en vuil werk. Denk hierbij aan het in elkaar steken van auto’s bij merken zoals BMW, VW, Volvo, Ford en dergelijke. Hierbij zijn er ook als maar minder jobs beschikbaar aangezien alles wordt vervangen door machines, computers. Zij kunnen veel meer werken dan mensen (24 op 24 en 7 op 7). Ook voeren ze menselijke handelingen veel sneller uit en kunnen ze deze bij gevolg dus ook meerdere malen herhalen. Al deze automatisatie kost natuurlijke zeer veel geld, maar op langere termijn is dit winst gevend, de verkoop kan sneller gaan, hogere productie, beter kwaliteit door de precisie van de machines, geen loonkosten aan persoon hierdoor kan met veel makkelijker geld verdienen. Dus de productiekost kan op langere termijn naar beneden, waardoor men meer mensen kan aanspreken voor het kopen van het afgewerkte product. En brengt dit dus zeer veel geld op als je dit op grote schaal bekijkt (internationaal).