Ultrasone luchtbevochtiger op proef

Luchtbevochtiger kopenVandaag introduceren wij weer een nieuw wekelijks model uit de luchtbevochtigers: Een Ultrasone luchtbevochtiger met een modern uiterlijk. Deze luchtbevochtiger heeft een waterreservoir van 4.5 liter en is uitgerust met een hygrostaat. Dankzij de hygrometer kan de luchtbevochtiger zelf meten wanneer er vocht aan de lucht moet worden toegevoegd. Het model is tevens op proef aan te vragen, waarbij u de luchtbevochtiger vier weken lang mag testen. Van te voren weet u vaak niet of de luchtbevochtiger die u op het oog hebt, ook daadwerkelijk bij u past. Daarom wordt er met deze Ultrasone luchtbevochtiger de mogelijkheid geboden deze thuis of op kantoor uit te testen, alvorens deze direct aan te schaffen. Er zijn verschillende modellen die u bij ons op proef kunt nemen. Hierbij betaalt u een klein gedeelte proefkosten, zodat u niet direct het gehele aanschafbedrag hoeft te betalen.

Luchtbevochtiger met aromaverdamper kopen na proefperiode

Wilt u de luchtbevochtiger graag aanschaffen, omdat u tot de conclusie bent gekomen dat de luchtbevochtiger ervoor zorgt dat de droge lucht uit uw woning verdwijnt? En dat deze werkt naar behoren? Wanneer u een beoordeling achterlaat over uw bevindingen, zullen wij de bezorgkosten aftrekken van het factuurbedrag. Om te voorkomen dat u iets koopt waar u achteraf niet tevreden mee bent, kunt u deze eerst uittesten.

Elisa Eeuwen 30-10-2015: ‘Begin oktober kozen wij voor een Ultrasone luchtbevochtiger met aromaverdamper. Wij wisten niet direct of dit ook daadwerkelijk bij ons paste. Daarom besloten wij om een luchtbevochtiger op proef te nemen. Deze bleek zo goed te werken dat wij besloten de luchtbevochtiger te houden. Het is als consument best lastig om een product via internet aan te schaffen wanneer je het nog nooit gezien hebt. Het risico is namelijk dat het toch niet helemaal werkt zoals wij wensen. Veel webwinkels nemen een product niet meer retour wanneer het gebruikt is. Dit begrijpen wij wel, maar dat zorgt er toch voor dat je minder snel overgaat op een aankoop. Daarom waren wij zo enthousiast over het idee om een luchtbevochtiger op proef aan te vragen.’