Coating voor uw containers nodig?

Heeft u een aantal containers die wel een spuitbeurt met onze industriële coating kunnen gebruiken? Kom dan een keer langs voor een vrijblijvende offerte, want onze spuiterij kan uw containers weer van een frisse kleur voorzien. We stralen en spuiten de containers die bij ons worden geleverd met uiterste zorg, zodat de kwaliteit van de container coating achteraf zo goed mogelijk blijft. Het is van belang dat de kwaliteit van de coating gewaarborgd blijft. Daarom zorgen wij ervoor dat de container eerst geheel stofvrij wordt gemaakt nadat deze is geschuurd. Dan blijft de container coating veel langer zitten.

Coating voor verschillende containers

Of het nu gaat om een transportbedrijf of een afvalverwerkingsbedrijf, het maakt bij ons niet uit. Als het maar van staal is en als het maar een nieuwe coating kan gebruiken. Zo hebben wij veel containers gespoten voor bouwbedrijven en groothandels of importeurs.  Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de klanten die wij tot vandaag hebben gehad, voor het spuiten van containers. We kunnen veel verschillende containers spuiten. Zo kunnen we open containers, gesloten containers, grote containers en kleine containers allemaal als de beste een nieuwe kleurtje geven.

Werkzaamheden bij het aanbrengen van coating

Bij het spuiten gaan we de container eerst grondig stralen, zodat de container al het oude vuil en roest loslaat. Vervolgens spuiten we de container in een primer en kan hij weer een verse laklaag aan. De container is hierdoor weer mooi en representatief en bestendigd tegen slechte  invloeden van buitenaf, zoals roest.