Impregneren van uw gevelbekleding

Het impregneren van uw gevel geeft de pui van uw appartement een hoogstaande uitstraling en vermeerdert ook de totale waarde enorm. Een vaak gebruikt soortement gevelbekleding is gevelbekleding van hout dat gecoat is met Hechthout dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen Deze spuitcoating wordt gespoten door middel van industriële schildermethodes voor het toebrengen van industriële verf. Onze impregnatie van uw gevel is onderhoudsarm en wordt dikwijls al in één werkdag ten uitvoer gebracht.
Een gerealiseerd project van ons is een een nieuw bedrijvencomplex in Noordijk waarbij onze medewerkers de gehele façade van een coating voorzien hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, is uw gevel onderhoudsvrij.

Wij komen graag bij u op bezoek om de klus ter plaatse te aanschouwen, zodat wij het aantal uren werk kunnen inschatten. Aan de hand hiervan kunnen wij een offerte op maat aanleveren. Om u een overzichtelijk beeld te geven van de bekleding voor uw gevel, hebben wij een overzicht van gerealiseerde spuitprojecten. Daarom leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit lakken alvorens het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing, daarom leggen wij u graag uit dat wij alleen gebruik maken van duurzame houtsoorten en dat wij graag bijdragen aan een goed milieu.