Geld verdienen met enquetes invullen

Tegenwoordig kun je geld verdienen met het invullen van enquetes. Het is een bijverdienste; rijk word je er niet van. Maar het kost weinig moeite en je hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen om eraan mee te kunnen doen.

Onderzoeksbureau’s


Er zijn verschillende onderzoeksbureau’s die enquetes samenstellen en daarvoor zijn natuurlijk mensen nodig die deze in kunnen vullen. Verschillende websites spelen hierop in door opdrachtgever en opdrachtnemer bij elkaar te brengen. Je kunt je op deze sites gratis aanmelden en op het moment dat er een opdracht geplaatst wordt kun je deze aannemen. De hoeveelheid tijd die je kwijt bent om een enquete in te vullen varieert. Bij de ene zal dat een paar minuten zijn, bij de andere loopt het richting 20 minuten.

Geld of goederen


Geld verdienen met enquetes invullen kan niet op elke site. Bij sommige kun je sparen voor punten, welke je dan kunt inwisselen voor cadeau’s. Bij een ander krijg je cadeaukaarten. Hoewel sommigen ook wel in geld uitbetalen. Er wordt dan een vergoeding per vraag gegeven. Er wordt natuurijk wel van je verwacht dat je ook serieus het product kent en daarover je mening geeft. Voor wie wat tijd over heeft een leuke manier van geld verdienen