Auto verhuur Curacao

De KLM Werelddealweken staan weer voor de deur, dat betekent spotgoedkoop op vakantie in het najaar. Ben jij toe aan vakantie en wil je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke vakantie op Caribisch grondgebied? Dan ben je op de Nederlandse Antillen aan het goede adres. Geniet bijvoorbeeld van het heerlijke klimaat op Curaçao terwijl je een slok neemt van je Piña Colada cocktail.

Wat te doen op Curacao?

Curacao is een prachtig eiland en het mooist is om een auto te huren. Een scooter klinkt bijvoorbeeld leuk – en daar wordt ook veel naar gevraagd – maar ten eerste is een scooter onveilig. Het verkeer wordt daar namelijk niet zo nauw genomen als in Nederland en er gebeuren veel ongelukken. Daarnaast is een auto met airco onwijs lekker. Zoek bijvoorbeeld eens in Google naar ‘auto verhuur Curacao’ of ‘auto huren op Curacao’, je vindt genoeg aanbieders die aan je wensen voldoen. Met de auto kun je alle mooie plekjes van Curacao bezoeken. De stranden, de natuurgebieden, de mooie plekken. Je gaat hoe dan ook genieten.

Duiken in Curacao

Curacao heeft een van de mooiste stranden en onderwaterwerelden van de hele wereld. Koraal, tropische vissen, een doorzichtige felblauwe zee. Je lol kan niet op. Vind je duiken een beetje eng of heb je geen tijd/budget om te leren duiken? Dan kom je met een snorkelset ook een heel eind. Curacao is prachtig, ervaar het zelf.