Vloeren Groningen

Ben je woonachtig in de Provincie Groningen en op zoek naar een nieuwe vloer? Zoek dan eens op houten vloeren Groningen. Zo vind je eenvoudig een bedrijf voor het leggen van een mooie houten vloer. Naast het leggen van houten vloeren, zijn de meeste bedrijven ook gespecialiseerd in onderhoud en renovatie.

Patronen leggen

Visgraat parketvloeren worden veel verkocht. Dit is een trendy vloer en bestaat uit vloerdelen. Deze vloer kan heel simpel in een patroon gelegd worden. De visgraatvloer heeft een eigen en aparte uitstraling. Je kunt kiezen voor  een strakke visgraat, dat geeft een moderne en klassieke look. Maar je kunt ook de keuze maken voor een stoere visgraat, dit heeft weer een hele andere uitstraling namelijk robuust en verouderd.

Tapis vloeren

Dit is een vloer die in veel houtsoorten aangeschaft kan worden en is natuurlijk in een patroon  naar keuze te leggen. Als de vloer eenmaal ligt, wordt deze geschuurd en behandeld met olie of lak. De Tapis vloer, ook wel stille vloer, is verlijmd met de tussenvloer. Uiteindelijk ligt de gehele vloer vast aan de ondervloer.

Overige houten vloeren

Lamel vloeren zijn eveneens populair. Het voordeel van deze vloer is dat het hout nauwelijks werkt. Op een berkenhouten watervaste multiplex laag is een massief houten toplaag gelijmd, dat zorgt voor stabiliteit.

Massieve en eiken houten vloeren

Deze vloeren zijn de planken vloeren. Ze worden zwevend gelegd om de werking zoveel mogelijk tegen te gaan. Deze vloeren zijn absoluut niet geschikt voor vloerverwarming. Wil je meer informatie dan kun je vaak vrijblijvend een afspraak maken met een geschikt bedrijf voor vloeren.