Typisch Hollands snoep bestelt u wereldwijd

Gaat u voor een tijdje naar het buitenland? Omdat u nieuwe natuur, cultuur, steden en wat nog meer wilt ontdekken? Dat is hartstikke leuk. Er zijn echter ook genoeg dingen die u hetzelfde wilt houden als thuis. Bijvoorbeeld de hagelslag die u elke ochtend op uw brood doet of het dropje wat u ’s avonds na het eten nog even pakt. Het is in het buitenland vaak niet mogelijk om aan typisch Hollands snoep te komen. Behalve als u bij Dutch Expat Shop bestelt.

Hoe werkt het?

Dutch Expat Shop is een webshop die speciaal is gemaakt voor mensen die voor lange tijd naar hetĀ buitenland op vakantie gaan of die zelfs in het buitenland gaan wonen. Deze mensen kunnen niet zoveel hagelslag meenemen dat ze genoeg hebben voor een half jaar. Dit is jammer. Gelukkig is het mogelijk om elke dag wereldwijd producten te laten bezorgen die wij gewend zijn. Er is meer dan alleen stroopwafels en hagelslag, ook babyvoeding en libresse string towels zijn moeilijk te vinden. Daarom is deze webshop zo handig.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over hoe het werkt en wat voor producten er allemaal te krijgen zijn, ga dan naar de website. Hier vindt u ook contactgegevens als u vragen of opmerkingen heeft.