Trainingen met paarden door Sandra

Heeft u een kind met ADHD of PDD-NOS, of bent u een ouder met problemen of heeft u een bedrijf en heeft u hier hulp bij nodig? Dan kan coachen met een paard veel voor u betekenen. Dit is een workshop met paarden die uitgevoerd wordt door Sandra. Of het nou gaat om het begeleiden van ouders of het creëren van teambuilding binnen een bedrijf, het kan allemaal met paarden bij Sandra.

Voordelen van Sandra

Het eerste voordeel van de training met paarden van Sandra is dat Sandra is aangesloten bij Nobco, is ingeschreven bij Kreac en echte Equine Assisted Coaching is. Zo weet u zeker dat er sprake is van kwaliteit. Andere, inhoudelijke, voordelen zijn dat gelijkwaardigheid erg belangrijk is binnen de trainingen. Daarnaast is ook uw eigen verantwoordelijkheid belangrijk. U wordt dus zeker altijd serieus genomen. De trainingen kunnen plaats vinden op een privé locatie, of op een eigen locatie naar keuze of evenement. Het is ook mogelijk om reading en healing van dieren door Sandra uit te laten voeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de trainingen met paarden? Ga dan naar de website. Hier staat alle informatie en kunt u direct in contact komen met Sandra om antwoord te krijgen op al uw vragen.