Kozijnen op maat

Naast volledige bouwprojecten doet Bouwbedrijf Zetstra ook aan vernieuwingen. Als je op zoek bent naar andere ramen en kozijnen kun je die bij ons op maat laten maken, geheel naar eigen wensen. Profilering, onderdorpels alles kun je aangeven bij ons en wij zullen ervoor zorgen dit voor je te realiseren.

Extra opties

Bouwbedrijf Zetstra biedt vele extra opties bij het plaatsen van kozijnen. Zo kan je kiezen voor het toevoegen van isolatieroosters en isolatieglas om je woning of pand nog zuiniger te maken in energieverbruik. Wij kunnen je ook helpen met het kiezen voor gebruiksvriendelijke opties zodat je zo weinig mogelijk onderhoud hebt achteraf.

Particulier en bedrijven
Wij kunnen je van dienst zijn  bij je persoonlijke woning als je nieuwe kozijnen wilt, maar wij staan ook klaar voor bedrijfspanden zoals scholen. We deinzen niet terug voor een vernieuwingsproject en staan je dan ook graag te woord voor een eerste gesprek ter informatie om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Advies op maat

Onze grondige kennis dankzij onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij je van het beste advies kunnen voorzien. Wij zijn zelf gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, maar kunnen je ook voorzien van informatie aangaande kunststof kozijnen alsmede de voordelen en nadelen van beide soorten kozijnen. Zo kun je een gedegen afweging maken. Elk soort kozijn heeft zijn voor- en nadelen in de categorieën overschilderbaarheid, kleur, inbraakpreventie, en onderhoudsvriendelijkheid bijvoorbeeld. Aarzel dus niet om contact met ons te zoeken voor een vrijblijvend advies op maat.