Britts BnB

Sinds kort is Vinkeveen een bed en breakfast rijker, namelijk; Britt’s BnB! Hier kunt u in alle rust verblijven tijdens uw vakantie of weekendje weg. Het is uiteraard ook mogelijk om langer te verblijven. Dit kan bijvoorbeeld voor werk of iets dergelijks zijn. Neem in dit geval even contact met ons op om dit te bespreken. Eventueel kan er gekeken worden naar de tarieven.

Huisje

In elk huisje huisje kunt u zelfstandig koken aangezien de keuken compleet is uitgerust. Ook kunt u kleding wassen en drogen in de machinerie. Elk appartement heeft een eigen ingang en is compleet toegankelijk. Verder kunt u gerust uw laptop meenemen want er is een wifi verbinding aanwezig. Daarnaast is er satelliet televisie in elk appartement. Er hangt een knusse en gezellige sfeer bij de bed en breakfast. Dit komt door de ligging in een haven aan de Vinkeveense plassen, jawel! U slaapt pal aan het water.

What to do?

In de buurt zijn meerdere bedrijven die bootjes verhuren. Sloepen, motorboten, kano’s en kajakken. Voor ieder wat wils! Ook kunt u (leren) zeilen, duiken, waterskiën, wakeboarden, flyboarden en gewoon lekker zwemmen natuurlijk.

U kunt er ook op uit op de aanwezige te lenen fietsen. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die u kunt trotseren. In de buurt zijn ook leuke oude dorpjes te bezoeken. Of grote steden zoals Utrecht en Amsterdam.