Lunch bestellen bij Boodschappenboer

Bent u samen met uw collega’s op zoek naar een bedrijf die uw lunch kan regelen? Maar heeft u ook te maken met specifieke wensen en voorkeuren? Dan kan het lastig zijn om een standaard lunch te laten brengen. Sommigen zijn vegetarisch, sommigen hebben allergieën of diëten en zo is er altijd wel iets waardoor van het standaardpatroon wordt afgeweken. Echter kost het ook veel tijd om elke keer een werknemer op pad te sturen om de boodschappen te laten doen. Die is al gauw 1 tot 2 uur kwijt om de boodschappen te verzorgen en daarnaast moet er aan ieders wensen worden voldaan. Er is een gemakkelijkere oplossing! Woont u in Twente? Als u in Google zoekt naar ‘broodjes bezorgen Hengelo’ of ‘lunch bestellen Enschede’ (geldt overigens voor bijna alle plaatsen in Twente) dan komt u de URL van Boodschappenboer tegen. Boodschappenboer is een concept waarbij je gemakkelijk online je boodschappen kunt doen. Voor een scherp tarief wordt het thuisbezorgd op tijd en datum naar wens. Zo hoef je nooit meer onnodig boodschappen te doen. En zeg nou zelf, vooral voor bedrijven is dit kosten- en tijdbesparend! Je kunt zelf aangeven welke producten je wilt ontvangen, maar je kunt ook een keuze maken uit de recepten. Vervolgens ontvang je de ingrediënten voor de lunch op een adres naar keuze. Zo zorg je dat je boodschappen op het door jouw gewenste tijdstip op de door jouw gewenste dag wordt bezorgd. Hartstikke handig!