Computer recycling nodig?

Wanneer u oude computers wilt weggooien moet u er altijd rekening mee houden dat u niet precies weet waar een grof vuil container uiteindelijk terecht komt. De container met elektronicaspullen kan ergens gesteld worden waar iedereen er zo maar bij kan. Het is geen fijn idee om te weten dat er iemand bij uw persoonlijke bestanden op de computer kan en daarmee ongewenst aan de haal kan gaan. Dit is het zelfde geval als u de computer zou verkopen. U weet nou eenmaal niet wat diegene die uw harde schijf en uw computer overneemt van plan is. Om deze doemscenario’s niet uit te laten komen is het altijd aan te raden om uw oude computer te laten vernietigen. Hier voor kunt u contact opnemen met ons vernietiging bedrijf. Wanneer u toch zelf de harde schijf wilt leeg maken zult u eerst een paar stappen moeten ondernemen. Ten eerste moet u de computer ontdoen van de bestanden, door ze te verwijderen. Verwijder de harde schijf uit de computer en laat deze apart vernietigen. Daarna kunt u de computer in leveren of laten ophalen zodat onze medewerkers op een zorgvuldige manier de bestanden zullen vernietigen. Dit gebeurt veilig en snel zonder problemen.