Online lunchpakketen bestellen

Heeft u zelf geen tijd om lunchpakketten te maken en wilt u dit graag uitbesteden aan een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Houtop Professional Food aan het juiste adres. Bij Houtop beleggen ze dagvers brood en dit leveren zij aan diverse klanten. Houtop heeft veel ervaring en kan voor u complete lunchpakketten verzorgen.

Diverse mogelijkheden

Houtop levert aan diverse klanten in Nederland en België dagelijks verse lunchpakketten. Ze hebben drie standaard lunchpakketten, waaronder basis, comfort en deluxe. Daarnaast kunt u ook zelf een lunchpakket op maat samenstellen. De lunchpakketten zijn altijd compleet verzorgd. Zo zitten er altijd diverse broodjes of sandwiches in met een flesje drinken, een lekkere snack en fruit.

Online bestellen van lunchpakketten

Als u voor 14.00 besteld heeft, dan heeft u geluk. De lunchpakketten heeft u de volgende dag al binnen. Ze produceren 7 dagen per week en leveren het dagelijks uit. Wilt u lunchpakketten bij Houtop bestellen? Ga dan naar de site en bekijk het assortiment. U kunt eenvoudig online lunchpakketten bestellen bij Houtop. Voor hulp of advies bij de keuze van een lunchpakket neemt u contact op met Houtop en dan helpen zij u graag bij het kiezen van een pakket. Ga naar de site voor meer informatie.