Altijd inzicht met de ritregistratie van TraQz

Heeft u een bedrijf met bedrijfswagens? Dan hoef ik u niet te vragen of u het fijn vindt om hier overzicht in te hebben. Dit kan echter erg lastig zijn. Uw medewerkers bevinden zich tijdens werkuren buiten het kantoor. U kunt ze niet zien en gaat er maar vanuit dat ze doen wat ze horen te doen. Gelukkig zijn er manieren om erachter te komen waar en wanneer uw medewerkers weg waren. Met de ritregistratie van TraQz.

Over de ritregistratie

De ritregistratie ga door middel van een GPS tracker. Het is echter meer dan een normale GPS die alleen kan kijken hoeveel en waar er is gereden. Deze GPS tracker kan u ook voorzien van livebeelden. Zo weet u precies op elk moment waar de bedrijfswagen zich bevindt. Dit is niet alleen handig als een medewerkers erin zit, maar ook als er bijvoorbeeld een bedrijfswagen is gestolen. Daarnaast kunt u door middel van deze GPS tracker direct de gewerkte uren van uw medewerker berekenen en u kunt zien of er zuinig wordt gereden en of er al dan niet brandstof moet worden bespaard.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in de kilometerregistratie van TraQz, ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie over de producten en de contactgegevens van het bedrijf.