Op zoek naar een goede accountant in Almelo

Een goede accountant Almelo is een accountant die veel aandacht besteed aan u als onderneming. Nou zijn wij een accountantskantoor dat alleen maar bezig is met de aandacht voor uw onderneming. Ten eerste is de aandacht voor de controle een belangrijk kenmerk dat wij erg hoog op onze prioriteiten hebben staan. De aandacht komt namelijk niet vanzelf maar kan wel vanzelf weer verslappen. Na de controle is het van groot belang dat u een aandachtig advies ontvangt waar u wat aan heeft. We weten namelijk dat u als ondernemer graag een accountant heeft die strategisch advies geeft. We kunnen in deze gevallen namelijk een soort sparringpartner voor uw zijn die samen met u de beste strategische route kan uitstippelen. Dit kan zowel op financieel gebied zijn maar ook over andere zakelijke keuzes op het gebied van management of personeelszaken. Voor dit passende advies is het voor ons altijd belangrijk dat we contact opnemen met u. Niet als accountant met een factuur maar als een dienstverlener met interesse. Zo willen we u dichtbij houden, zonder daarbij te veel in te grijpen. Zie het als een persoonlijke coach die uw onderneming graag zo goed mogelijk ziet ontwikkelen, zonder bemoeiend gedrag. bekijk de mogelijkheden.