Eigen gemaakte sieraden bestellen

Ben je gek op sieraden? Dan moet je eens het assortiment van SOYL bekijken. SOYL staat voor Story of your life en het heeft een groot assortiment aan eigengemaakte sieraden zoals body chains. De sieraden kun je eenvoudig online bestellen.

De inspiratie

De inspiratie van SOYL wordt terug gevonden in de beschavingen van de oudheid. Zij werken graag met contrasten en mixen daarom invloeden van wereldse culturen met industriële elementen. De liefde voor vintage en art deco is onuitputtelijk en natuurlijk niet te vergeten de natuur met haar verschillende schatten. Elk design uit de Stories collectie is eigengemaakt. SOYL werkt met vijf chapters. Zo hebben ze de the Nomads, The Wanderers, the Hunters, the Travelers en the Romanticists. Elk chapter heeft een oorsprong en daar is de collectie op geïnspireerd.

Sieraden bestellen

Bij SOYL verkopen ze onder andere armbanden, ear cuffs, een body chain, ringen en meer. Ook kun je er een head chain kopen. Ben je nu benieuwd naar het assortiment van SOYL? Ga dan naar de site en laat je verassen. Op de site kun je direct een bestelling plaatsen. Ook kun je hier een contactformulier invullen voor eventuele vragen en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Voor leuke artikelen over fashion en sieraden, kun je de blog van SOYL bekijken.