12Shoe is de schoenmaker bij u in de buurt

Iedereen heeft wel eens schoenen die kapot zijn maar weet niet goed waar deze het beste heen gebracht kunnen worden voor reparatie. Bij 12Shoe bent u aan het juiste adres wat betreft reparatie van uw kapotte schoenen! 12Shoe is de schoenmaker met meer dan 250 servicepunten door heel het land waar het draait om kwaliteit, goede service en natuurlijk gemak voor u als klant. De schoenmakers van 12Shoe zorgen ervoor dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien als u ze terug krijgt.

Hoe werkt het?

Om uw schoenen te laten repareren door 12Shoe selecteert u allereerst het paar schoenen dat u wilt laten repareren. Deze levert u vervolgens af op een van de 250 servicepunten bij u in de buurt en binnen een week heeft u uw schoenen gerepareerd en gepoetst terug. Bij de reparatie van uw schoenen probeert 12Shoe zo veel mogelijk met de originele en de beste materialen te werken voor het beste resultaat.

Schoenmaker in Rotterdam

Bent u op zoek naar een schoenmaker Rotterdam of ergens anders bij u in de buurt? Kies dan voor 12Shoe. Zij zorgen ervoor dat uw schoenen weer stralen en er als vanouds uitzien. Dus gooi uw kapotte schoenen niet weg, maar laat ze repareren door 12Shoe!