Tandartspraktijk in Utrecht gezocht

Er  wordt aanbevolen om twee keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een reguliere controle. Nou woon ik sinds kort in Utrecht en het werd voor mij tijd voor een jaarlijkse controle. Ik ging dus op zoek naar een tandartprakijk Utrecht. Ik kwam uiteindelijk bij tandartsprakijk Staalwijk terecht en ben er zeer tevreden over.

Behandelingen

Ik kwam voor de reguliere controle bij Staalwijk, maar naast deze controles zijn ze gespecialiseerd in meerdere takken van het tandartsvak, zoals algemene tandheelkunde, endodontologie, paradontologie en implantologie. De specialisten hebben allemaal veel ervaring en stellen je graag op je gemak. Nou ben ik altijd best angstig om naar de tandarts te gaan, maar dat is bij Staalwijk nergens voor nodig. Ze zijn een erkende tandartspraktijk op het gebied van angst. Door middel van hypnose zorgen ze ervoor dat je geen pijn hebt en daarnaast ook minder angst voor de volgende keer zal hebben.

Afspraak maken

Na mijn bezoek aan Staalwijk tandarts was ik erg tevreden. Ik heb meteen mijn volgende afspraak gemaakt. Als je een afspraak wilt maken of een inschrijving wilt plaatsen, verzoeken zij je alleen gegevens in te vullen en zij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.  Je kan ook tijdens de openingstijden gewoon even naar binnen lopen voor een afspraak of inschrijving.