Pen met naam laten graveren

Heb jij dat wel eens gehad? Dat je een cadeautje krijgt waarvan je denkt: wat moet ik ermee? Sterker nog: dat gebeurt bijna iedereen wel eens. Met name met verjaardagen en de feestdagen. Sommige mensen zijn zo inspiratieloos dat ze het eerste kopen wat ze tegenkomen. Wil jij dat voorkomen? Ga dan voor een pen met naam, je krijgt gegarandeerd enthousiaste reacties!

Een pen met naam is persoonlijk

Het mooiste van een pen met naam is dat het een persoonlijk cadeau is. Het is speciaal voor iemand gemaakt en dat geeft de ontvanger een bijzonder gevoel. Je cadeau wordt gegarandeerd gewaardeerd.

Een persoonlijke pen is betaalbaar

Er zijn veel verschillende aanbieders van exclusieve pennen. Daarom is het belangrijk dat je een aanbieder vind die bij jouw wensen past. Pennen graveren kan ‘iedereen’, maar zorgen dat jij je betaalbare pen ook binnen 1 dag thuis krijgt gestuurd is voor sommige aanbieders wat lastiger 😉 Hou ook de verzendkosten even in de gaten, dit kan flink variëren.

Kan elke pen gegraveerd worden?

Nee, niet elke pen kan worden gegraveerd. Dat komt omdat niet elke pen van de goede kwaliteit is om te graveren. Sommige pennen zijn te ‘rond’ en sommige pennen hebben niet het goede materiaal. De meeste merkpennen kunnen gewoon gegraveerd worden, dus kijk even rond bij je favoriete aanbieder voor de mogelijkheden.