Scherm van uw iPhone 5 laten vervangen?

In het bezit van een mooie iPhone 5? Dan is het altijd verschrikkelijk balen als u het toestel een keertje laat vallen, want voor u het weet.. zit er een barst in het scherm. En dat is zonde, zeker als u uw toestel regelmatig gebruikt. Laat het schermpje gewoon vervangen! Dat hoeft niet via uw provider, daar liggen de kosten vaak erg hoog. Koop de onderdelen bij iPhone-onderdelen.net en laat uw scherm iPhone 5 vervangen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iPhone onderdelen worden diverse onderdelen verkocht voor verschillende iPhones. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schermpjes, accu’s maar ook speciale gereedschapsets zodat u zelf aan de slag kunt gaan. Een schermpje vervangen hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als u regelmatig schermpjes vervangt voor bijvoorbeeld vrienden of familie dan kunt u via een speciaal account grotere aantallen bestellen. Dat scheelt!

Snel en Service!

De webshop is snel, als u vandaag bestelt voor 20:00 dan heeft u het schermpje morgen al in huis. En dat werkt prettig want zo kan u snel aan de slag met uw nieuwe scherm. Want het zou zonde zijn als u te lang met een kapot scherm blijft zitten als dat niet nodig is. Via de webshop kunt u ook onderdelen bestellen om iPhone 4 glas vervangen.