Internet marketing voor dakdekkers

Als je op zoek bent naar een bedrijf of naar iemand die je een dienst kan verlenen is Google je beste vriend. Google geeft de meest relevante informatie weer. Stel dat jouw website bovenaan staat in Google wanneer iemand op zoek is naar jouw product of dienst? Op die manier kun je een hoop nieuwe klanten krijgen.

Voorbeeld

Stel: jij bent een dakdekker en je wilt vooral de prijzen op je website hebben staan. Dat betekent dat gevonden worden op de term ‘dakdekkerprijzen‘ interessant is voor jou. (Mocht je nog geen domeinnaam hebben, reserveer die dan ook, in dit voorbeeld┬áwww.dakdekkerprijzen.nl, dat is gunstig voor Google). Ga met SEO aan de slag – of met een internet marketing bedrijf – om de vindbaarheid van je website zo goed mogelijk te maken op de termen (zoekwoorden) die voor jouw bedrijf interessant zijn.

Dakdekker aan het woord

Om even in de dakdekkerbranche te blijven hebben we een dakdekker gevraagd wat hij van internet marketing vindt voor zijn website:

“Sinds 4 maanden heb ik iemand ingeschakeld om internet marketing voor mij te doen. Bij het begin had ik ongeveer 2 reacties via de website per maand. Maar geloof het of niet: dit is vermenigvuldigd met 10. Ik heb bijna iemand nodig om alle reacties te kunnen beantwoorden! Zelf ben ik natuurlijk druk bezig met het praktische werk. Dus ik denk dat wij er binnenkort een collega bij hebben. Hartstikke tevreden dus met de marketingzaken!”