Veilig op (sport)school

Het is belangrijk dat je voor jouw leerlingen en klanten een zo veilig mogelijke omgeving aanbiedt. Dit doe je door middel van bijvoorbeeld lockerkasten die klanten of leerlingen kunnen huren. In deze lockerkasten kunnen zij hun waardevolle spullen bewaren, die zij vervolgens na schooltijd, of na het sporten uit hun lockerkast kunnen halen en vervolgens mee kunnen nemen naar huis. Op deze manier hebben dieven geen kans en creƫer je een veilige omgeving voor al jouw klanten die bij jouw op school of in de sportschool komen.

Sportschool

In de sportschool komen dagelijks ontzettend veel mensen en te vaak zien we nog dat er spullen ontvreemd worden van de sporters. Dit komt doordat iedereen de kleedkamers deelt en je hierdoor nooit kunt achterhalen wie de spullen uit jouw tas of broek heeft gehaald. Om deze reden is het belangrijk om altijd jouw spullen in een lockerkast te bewaren.

School

Ook op school wordt er ontzettend veel spullen ontvreemd en ook deze moeten door de leerlingen in de lockerkasten worden bewaard. Scholengemeenschappen kunnen deze lockerkasten online bestellen in de webshop van Lockers and More. Op deze manier zal jij als scholengemeenschap de criminaliteit bestrijden en zal er minder spullen worden ontvreemd bij jouw op school!