Utrechtse Taxi Centrale

De taxi van Utrecht naar Schiphol is handig, praktisch en goedkoop. Gelukkig is taxi Utrecht Schiphol wel service gericht en gaat de kwaliteit niet ten koste van de prijs. Dit is een hele fijne gewaarwording als klant. Het is namelijk erg prettig als je gewoon als mens gezien wordt en er ook zo met je omgegaan wordt. Een fabrieks idee of een nummer zijn is niet prettig. Althans zo ervaar ik dat. Er zullen natuurlijk altijd mensen zijn die hier niet of nauwelijks last van zullen hebben, maar ik persoonlijk heb daar wat meer moeite mee. Ik vind het altijd veel prettiger dat ik gewoon wordt gezien als persoon en wat hoe ik dat kon merken in de taxi naar Schiphol was dat bijvoorbeeld de chauffeur netjes heeft aangebeld. Ik heb de deur open gedaan en de chauffeur heeft ook netjes gewacht om me te helpen met mijn bagage. Dat was al heel prettig. Daarna heeft hij netjes de deur open gehouden en me hoffelijk geholpen met instappen. Het was echt heel rg fijn en een hele prettige ervaring. De reis naar Schiphol was comfortabel en de chauffeur was erg vriendelijk. Ook bij aankomst was de chauffeur wer erg hoffelijk en heeft netjes de deur voor me open gedaan en me geholpen met mijn bagage. Wat me extra opviel is dat de chauffeur zelf een karretje heeft gehaald en mijn bagage erop heeft gezet. De hele rit heb ik dus als erg prettig ervaren. Daarna vervolgde ik mijn reis binnen Schiphol en ik had niet zo een goed idee waar ik naar toe moest. Dan is Schiphol ineens erg groot. Zoveel borden en plekjes en winkels en mensen en balies en zoveel verschillende vlaggen en nationaliteiten. Gelukkig is alles vrij internationaal ingesteld en al snel was ik door de douane heen en kon mijn tax free shoppen beginnen. De taxi Utrecht Schiphol was een goede start van een geweldige reis die ik heb gemaakt en een aanrader.