Tijd voor après ski of Oktoberfest?

Heeft u een feestje met een après ski thema? Gaat u op wintersport en wilt u daar bij de après ski er juist gekleed uit zien? Bent u op zoek naar een gepaste outfit voor het Oktoberfest of wilt u met carnaval graag verkleed gaan in een opvallend en origineel kostuum? De oplossing is erg simpel want leder hosen is hier de juiste oplossing voor. Confettifeest.nl biedt u een divers assortiment Tiroler kleding voor dames en heren in verschillende maten, kleuren en modellen.

Geweldige après ski party

Afgelopen weekend gaven een paar kameraden van mij een après ski party. De dress code was natuurlijk dan Tiroler kleding. Ik ging online op zoek aangezien ik niet de mogelijkheid heb door de weeks een carnavals winkel te bezoeken. Al snel kwam ik bij Confettifeest.nl uit. Ik ben hier verder gaan kijken omdat ik zag dat de kleding scherp geprijsd was. Ik verwachtte geen hoge kwaliteit omdat de prijs voordelig was maar toen ik de bestelde lederhosen ontving was ik verrast! Ik was erg blij met de lederhosen heb een geweldig feest gehad.

Meer informatie over de lederhosen van Confettifeest.nl is te vinden op de website, ook wanneer u de lederhosen wilt bestellen kunt u hier terecht. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen of lang komen in de winkel in Groningen.