Meubels voor onze vrienden

Vrienden van ons zitten al een geruime tijd middenin een verhuizing, en het wilt nog maar niet echt snel gaan met de inrichting van het huis. De vrienden van ons hebben een financiƫle tegenvaller gehad, waardoor de verhuizing nu een enorme vertraging oploopt, en zij geen geld meer hebben om nieuwe meubels in te slaan. Om deze reden hebben mijn vrouw en ik besloten om met onze gehele vriendengroep geld in te zamelen, en hen te helpen bij de inrichting van het huis.

Een hele inrichting gekocht

Mijn vrouw en ik hadden uiteindelijk een enorm bedrag verzamelt, en hebben hiervan via de webshop van Wonen met LEF! allerlei leuke woonaccessoires, meubels en lampen uitgezocht voor in het huis van onze vrienden. Deze hebben wij op locatie laten bezorgen, en deze hebben wij als verassing met de hele vriendengroep in hun huis gezet. Gezien het feit dat wij een sleutel hebben van het huis, was het ideaal om onze vrienden te verassen met de meubels van Wonen met LEF!. Eenmaal thuisgekomen konden onze vrienden het niet geloven, en stonden zij met tranen in het ogen vanwege de geweldige inrichting.

Wil ook jij mooi interieur gemakkelijk en snel online bestellen? Bekijk dan snel de website van Wonen met LEF! een specialist op het gebied van wonen! Zij verkopen allerlei leuke merken, waaronder het merk HK Living!