Familieuitje kan voordeliger

Bent u al vakantieplannen aan het maken, of laat u alles op u afkomen. Een bezoekje aan een pretpark hoort er natuurlijk bij. In de top 3 van populairste pretparken van Nederland, staat Walibi al jaren. Dit komt door het grote aanbod van spannende attracties. Vooral gezinnen met oudere kinderen komen hier aan hun trekken. Geen sprookjesbos of andere kinderachtige attracties, maar super spannende achtbanen. Ook het vakantiepark van Walibi is een aanrader voor gezinnen of vriendengroepen. De wachtrijen zijn het minst op regenachtige dagen en buiten het vakantieseizoen om. Woon je in de buurt dan heb je natuurlijk een jaarpas voor Walibi aangeschaft. Ook worden er tijdens de zomermaanden speciale thema avonden georganiseerd. Je bent tijdens deze dagen van harte welkom.

Vroeger heette dit park Six Flags, je vindt ook parken van Walibi in andere landen. Is er grote kans op drukte, koop dan uw kaarten en parkeerkaart online. In de voorverkoop betaalt u vaak minder voor een toegangskaart. Op dit moment zijn er nog geen plannen om een nieuwe achtbaan te bouwen, maar wie weet in de toekomst. Walibi ligt in Biddinghuizen, dit is in de provincie Flevoland. Goed bereikbaar met de auto vanuit heel Nederland. In sommige attracties mogen kinderen pas vanaf een bepaalde lengte. Check de website van Walibi voor alle attracties en voorwaarden.

Bekijk de korting op Walibi.